Запознайте се с част от нашите партньори


UNIGAS,Италия е лидер в производството на газови горелки с 40 годишен опит


VIR Valvoindustria Ing. Rizzio S.p.A, Италия. Световен производител на клапани и филтри, основан през 1971г.


GoGas, Германия е водеща иновативна компания в разработката и производството на инфрачервени отоплителни излъчватели, какт и водещ консултант в отоплението.


CMT Clima, Италия е специализарана от над 30г. в сферата на въздушните отоплителни системи, регулиращи качеството на въздуха и на работната среда


Изпарителни станции за пропан-бутан


КРИСМЕТАЛ ООД, България, е специализирана в търговията с продукти за тръбопроводни и инсталации за вода, пара, пропан-бутан, природен газ, химически и абразивни флуиди


Водоохладителни кулиViessmann, Германия предлага комплексна продуктова гама отоплителна техника за всички енергонсители и всякакви мощности – къщи, големи жилищни сгради, индустриални и обществени обекти – 1.5 до 116.000 kW.


FACI, Италия, е един от водещите производители на котли за пелети и био маса.


SODECA, Испания, е фирма, фокусирана върху производството на индустиални вентилатори, вентилационни системи и извеждащи съоражения за дим и други промишлени газове.


Инфрачервени излъчватели


Резервоари за пропан-бутан


Интерметал,България, предлага широка гама от материали за ВиК, отоплителни инсталации на водещи производители , както и богат асортимент неръждаеми стомани.


Италианска компания. Тя разработва и произвежда системи за отопление с висока ефективност и ниско въздействие върху околната среда – за жилищни сгради, предприятия, офиси. Сред продуктите й са абсорбиращите термопомпи на газ и вода.