Разширено търсене

Партньори

logo-euroboilers

Garioni Naval SpA, Италия. Световен производител на водогрейни, парни, маслогрейни котли.

  logo-faciFACI, Италия, е един от водещите производители на котли за пелети и био маса.
     

unigas logoUNIGAS,Италия е лидер в производството на газови горелки с 40 годишен опит                                 

  ViessmannViessmann, Германия предлага комплексна продуктова гама отоплителна техника за всички енергонсители и всякакви мощности - къщи, големи жилищни сгради, индустриални и обществени обекти - 1.5 до 116.000 kW.
     
gogasGoGas, Германия е водеща иновативна компания в разработката и производството на инфрачервени отоплителни излъчватели, какт и водещ консултант в отоплението.    sodecaSODECA, Испания, е фирма, фокусирана върху производството на индустиални вентилатори, вентилационни системи и извеждащи съоражения за дим и други промишлени газове.
     
cmtCMT Clima, Италия е специализарана от над 30г. в сферата на въздушните отоплителни  системи, регулиращи качеството на въздуха и на работната среда   rvrИнфрачервени излъчватели
     
boldrinИзпарителни станции за пропан-бутан    Резервоари за пропан-бутанantono
     
chrysmetalКРИСМЕТАЛ ООД, България, е специализирана в търговията с продукти за тръбопроводни и инсталации за вода, пара, пропан-бутан, природен газ, химически и абразивни флуиди   intermetalИнтерметал,България, предлага широка гама от материали за ВиК, отоплителни инсталации на водещи производители , както и богат асортимент неръждаеми стомани.
     
logo MITAВодоохладителни кули   robur log smROBUR e италианска компания. Тя разработва и произвежда системи за отопление с висока ефективност и ниско въздействие върху околната среда – за жилищни сгради, предприятия, офиси. Сред продуктите й са абсорбиращите термопомпи на газ и вода. Технологията е сред водещите в Европейския съюз.