Разширено търсене

Водогрейни котли GMT/AC

Водогрейни котли GMT/AC

GMT/AC
Мощност KW 116-2.907
Производителност на пара KW 300-7.550

Контролирайки циркулацията триходовите котли са подходящи за производство на гореща вода.
Произвеждат се във вертикално и хоризонтално изпълнение. Те имат повишена ефективност (>91%) и за тествани под налягане до 36 bar и поради размерите си могат да бъдат монтирани на малки пространства.
Те могат да произвеждат гореща вода само за 5 минути и дават минимална загуба на топлина в атмосферата, което гарантира висока ефективност в глобален мащаб в сравнение с традиционните парогенератори NPR. Капацитет от 116 до 10.000 kW.

ПРЕДИМСТВА НА КОТЛИТЕ GMT/AC
Най високата сезонна ефективност се дължи на изключителната възможност да се разделя натоварването … повече от 95%!!!
Необходимо е минимум пространство.Котелът може да бъде вертикален или хоризонтален по желание. Комина може да бъде с намалени размери.
Управлението може да бъде локално или дистанционно със светодиод с цифров регулатор PID за температура. Възможно е интегриране на система за контрол на стартирането на компютъризираните котли. Ниска стойност на монтажа, което се дължи на лесния достъп в задната част на предните и връщащите тръби , малките размери на изпускателната тръба за газ и намаляването на пространството. Пълна липса на статични проблеми с налягането. Котлите GMT/AC са тествани на издръжливост до 30 bar.


Производител: Garioni Naval

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH