Разширено търсене

Водогрейни котли GMT

Водогрейни котли GMT

GMT
МОЩНОСТ KW 83-5.582
ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ПАРА KW 120-8.000

Повече от 5000 котела са монтирани в почти всички сфери на индустрията, от перални до големи химически, фармацевтични, текстилни и механични заводи, като с тях се решават проблемите с производителността на пара на ниска стойност. Произвеждат се с мощност от 120 до 8000 Kg/h, която може да задоволи нуждите от високи мощности с няколко котела, работещи едновременно. GMT и GMT/V са парни котли с принудителна циркулация на принципа на Ла Монт, според който водата, с помощта на една или няколко помпи циркулира по тръбите, образуващи затоплена повърхност. Тази повърхност е разделена на три секции. Първата се образува от економайзера, който подгрява водата до температура на изпаряване. Втората е изпарителят, където водата се преобразува в пара. Третата е изсушителят за пара, който изсушава водните капки до получаване на суха пара.
Висока ефективност и ниско ниво на NOx.
Хоризонтални парогенератори.
Производителност на пара от 120 до 8.000 Kg/h.
Налягане от 10 до 100 bar.

Противотоковият топлообмен между водата, парата и продуктите от горене, турбулентните движения , скоростта на флуидите позволяват да се постигне ефективно топлопренасяне. Размерът на пещта е проектиран за работа с всички стандартни горелки. Това гарантира изключително висока ефективност (същата или повече от 90%) без подгреватели или економайзери и по дълъг живот на генераторите, дори и при тежки условия на работа. Използването на конвенционална горивна система гарантира бърза и лесна поддръжка в целия свят.
GMT и GMT/V са парни котли проектирани за модерната индустрия за производство на пара с висока производителност и ниски разходи. GMT и GMT/V се доставят след изпитания, проведени от производителя. Двустепенните горелки и прогресивно модулиращите горелки с автоматично регулиране на мощността от 30 до 100% се доставят по заявка на клиента.


Производител: Garioni Naval

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH